Underbar video gjord på klassisk manér a la 60-tals science-fiction. Det är regissören Jonas Wolcher som spelat in detta i skogarna kring Uppsala och resultatet är minst sagt underhållande. Härliga kulisser och kostymer för att skapa den där känslan av just kultfilm.
Dangers of Space är senaste singeln med Göteborgs-trion Vogon Poetry och tagen från deras kommande album Life, the Universe and Everything, som släpps någon gång i vinter.
Så luta er tillbaka för klassisk synthpop och klassisk science-fiction i ett.

Vogon Poetry
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend