Two Islands – Still life

I går såg jag MEW på Pustervik här i Göteborg. Det var som sagt en riktigt bra liveupplevelse med den danska gruppen som du kan läsa mer om här.

I dag fick jag denna låt från Liverpool-bandet Two Islands. Lite från samma skola skulle jag säga, även om de är klara skillnader mellan själva banden. Still life är ungefär motsatsen till just ett stilla liv när du hör låten. Medryckande och ögonblicklig är två ord som kommer på tanke för min del. Det kan ju inte bli annat med funkig pop-produktion som kryddats med 80-tals influencer.
Du hittar ditt dagliga intag av popvitaminer igenom att klicka play.

Two Islands
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend