TWiiNS – Yes it is! (Video)

Åh. Ibland vill man bara bli glad av musiken. Jag skulle säga att Yes it is! är det mest positiva vi får höra idag här i bloggen. Lättsam och sjukt ögonblicklig Steps-doftande poplåt med de tidigare Eurovision-deltagarna TWiiNS från Slovakien. (De var med och representerade sitt hemland i Tyskland 2011 med låten I’m still alive).
Tyckte detta var sjukt underhållande, så jag får hoppas att ni blir lika glada av denna färgsprakande poplåt som jag blev. De har även slängt ihop en video till låten, som ni kan kolla in här.

TWiiNS
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend