Titus Makin – Ropes (Video)

Jo, jag vet. Det går inte att höra namnet Titus utan att tänka på Unbreakable Kimmy Schmidt. Men i detta fall blir du på lika bra humör, jag lovar.
Titus Makin är en sångare och skådespelare som numera jagar drömmen i Los Angeles. Du har kanske redan sett honom i serierna Glee, Pretty Little Liars eller Grey’s Anatomy? Med tanke på hur bra killen ser ut, så lär du ha lagt märke till honom.
Han släppte i alla fall ett album som han döpt till Love Addict i vintras. Från det är låten Ropes tagen som nu fått en video. Sjukt medryckande låt och väldigt lätt att tycka om skulle jag säga.

”Ropes is about the constant war we have with ourselves every single day! When we want to do good but evil is always present with us. The inward battle of trying to rid yourself of old harmful habits and cling to the healthy. Keeping your connection to God & not turning away trying to fulfill your own selfish desires.”

Även singeln Good love från albumet kommer snart att släppas som video. Just nu jobbar Titus på en EP vid namn Lean som kommer lite senare på vägen. Så det bli med andra ord mer godsaker från vår nya idol.

Titus Makin
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend