Suad – The Call

The Call är titelspåret på den finska artisten Suads debut EP. Saud är baserad i Helsingfors och har jobbat inom musikbranchen i 15 år som bland annat låtskrivare och sångerska. Hon släppte singlarna Blue sign och Caves and blood veins tidigare i år innan hon nu i Oktober då släppte EP:n.
The Call är ganska stor i känsla och påminner lite om låtar som Nicole Sauboné, eller Bat For Lashes skulle ha kunnat släppa. Jag tycker den i alla fall är både bra och spännande och får mig än en gång att få upp ögonen för musik från Finland.

Suad
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend