Sedan April i år har det anonyma kollektivet Stockholm Noir släppt sex singlar. Kronan på verket av dessa är utan tvekan Boy like a girl som jag personligen håller som en av årets tio bästa låtar i dagsläget.

Efter en del tyngre singlar är det nu dags att släppa något mer poppigt som singel nummer sju. Även om det fortfarande är ordentligt med svärta och vemod över Frozen Ground, så är beatet lite mer pulserande och lättillgängligt denna gång. Singeln är ett samarbete med Peta & The Wolves som förutom en del andra gästspel släppte singeln Equal Measure i somras.

Kreatörerna säger att Frozen Ground handlar om ett moment 22-förhållande. De är båda fångade i ett destruktivt förhållande som suger musten ur de båda parterna, men de vet också att de inte kan leva utan varandra.

Stockholm Noir
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend