Sondre Justad – Ingenting (Video)

Sondre Justad fick en enorm hit i sitt hemland Norge med debuten Riv i hjertat från 2015. Från albumet hämtades sex singlar som spelades flitigt på radio och låtarna har streamats en si sådär 26 miljoner gånger på Spotify. Han är en av de där artisterna som träffade rätt med första singeln och som sedan bara byggt sin fanbase efter det.

Nu är det dags för den 26-årige sångaren från Lofoten att följa upp succén. Första singeln ut är Ingenting. En medryckande poplåt med mycket energi och med en video som tar just den energin och fångar den rent visuellt.

-Det känns så sjukt bra att släppa ny musik igen! Det är lite som att komma ut från ide efter ett par vintrar. Men den tiden har varit väldigt givande och nu känner jag mig klar och rik på nytt material.
Det här blir på sätt och vis starten på ett nytt kapitel. Nästa år ska vi släppa massa ny musik och resa på en riktigt häftig turné. Och alla som känner mig vet att det inte finns någonting jag älskar mer, säger Sondre Justad.

Sondre Justad
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend