Yao!
Idag släpptes videon till den lysande singeln Best Friend med Sofi Tukker. Låten är ju ett samarbete med New York-duon och Nervo, The Knocks och Alisa Ueno. Låten användes ju i reklamen för iPhone X när den presenterades vilket gjorde att låten fick otroligt stor spridning.
Själva videon spelades in på Ibiza under en helg i somras och ja, delar av den är inspelad på just iPhone.

Nordiska Favoriter

Här berättar Tucker Halpern om samarbetet i en intervju jag gjorde för några veckor sedan:

”Det blev lite av en organisk vänskapsgrej. Jag träffade Nervo för ett år sedan och The Knocks har varit våra vänner sedan vi startade mer eller mindre. När jag snackade med Nervo tipsade de mig om Alisa om vi någonsin behövde någon som sjöng på japanska. Jag skickade över delar av låten som jag hade börjat jobba på hemma i Sophies föräldrars garage och bad dem skicka låten till henne. De älskade låten såpass mycket att de ville vara med på den också. Så jag kände att visst, var det. Låten heter ju Best friend så varför inte ha med några av våra vänner på låten? På det viset blev det ju en rolig vänskapslåt.”

Sofi Tukker
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011