Shel Bee – 2 Late

Jo, men alla har vi varit där. Hjärtekross och tårar. Det är väl där 80% av alla förhållanden slutar i och för sig. Sverige är ju ändå landet med flest singlar i hela världen. Ensam är stark, men mys är trevligt.
I alla fall. Även i Los Angeles finns detta fenomen med krossade förhållanden. Shel Bee sjunger om det på nya singeln 2 Late. Med lekfull produktion går hon igenom de olika stadierna i ett uppbrott. Svartsjukan, ja-ska-nog-klara-mig-själv-inställningen, återfallen för att tillslut ta sig i kragen och gå vidare.
Resultatet är väldigt charmigt. Du kommer garanterat att le lite igenkännande när du hör texten.

Shel Bee
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend