Premiär i Being Blogged NY
Den danska gruppen Saint Best är tillbaka med singeln Stay vars video släpps idag, här, via Popmuzik. En medryckande och väldigt 80-tals doftande poplåt producerad av Rune Borup.
Svårt att inte dras med av låtens lekfullhet, som gör att den passar fint både på festen eller på klubben.

”The track is a snapshot. The desire to find the perfect moment an stay in it. This is said with some irony. Because the perfect moment is of course only perfect because it ends. ”I wanna stay here forever” is something you say all the while knowing that you probably want to get going in about a half an hour. And that’s fine as long as you got the feeling in the moment. The track is however also a reminder that if you get caught in the endless mill of self-realization, you may never become satisfied with existence. We think that it is important to – once in a while – take some time to waste some time.”

Saint Best
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend