Ross Harris – Compound fracture

Det är ingen direkt hemlighet att just britter är extra duktiga på poplåtar. Ross Harris är inget undantag när han nu släpper debutsingeln Compound fracture. Klassisk poplåt som skulle kunna passa på soundtracket till en film. Snygg produktion och medryckande melodi som kryddats med en hint av 80-tal. Precis det som behövs för att göra en låt bra, så att den passar våra spellistor.

Ross Harris själv är vid sidan av sången även låtskrivare, producent och trummis. Under sina år som musiker har han bland annat jobbat med artister som Busted, Craig David, Duke Dumont, Ella Henderson och Rhys Lewis. Så ja, killen är imponerande.
Ross berättar om låten:
Compound Fracture is a melancholy message about moving on. It’s hard-hitting and anthemic, but with an undertone of vulnerability.”

Ross Harris
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend