Polarbearz – Recognize (feat. Angelica Larsson)

Jag har varit i USA ett antal gånger. Jag har till och med bott i landet under ett helt år. Men tyvärr har jag aldrig fått frågan om vi har isbjörnar på gatorna här i Sverige. Jag vet, det är lite av en besvikelse. Men jag fick frågan om vi hade hästar här. Alltid något.

Men nu visar det sig att vi har Isbjörnar här. Eller mer Izbjörnar. Från Gällivare kommer nämligen duon Polarbearz som består av Markus Mattsby och Joakim Lithner. De spelade tidigare i ett band som gjorde rockmusik, men kom på bättre tankar och har sadlat om till den mer melankoliska elektropoppen på debutsingeln Recognize.
Låten framförs av Angelica Larsson, som även hon är ett nytt namn på den svenska musikhimlen. På låten sjunger hon i alla fall om att vara annorlunda och att det alltid är en bra sak.

Polarbearz
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

1 kommentar

  1. Pingback: Polarbearz - Music to sooth your soul - Explore a little more

Vad tyckte du?

Send this to a friend