Det är dags för P!nk att släppa sitt sjunde album. Det är 17 år sedan hon släppte debuten Can’t Take Me Home och fem år sedan senaste albumet The Truth About Love.
Som vanligt när det kommer till dagens stora artister – där P!nk definitivt räknas – har man samlat ihop de starkaste namnen i branschen för att skriva låtar och sedan producera upp dem. Det är då man får namn som Jack Antonoff, Greg Kurstin, Max Martin och Shellback i sin stab. Med en stor reklamkampanj får man även en listetta i hemlandet USA. Allt under det hade nog setts som ett misslyckande. Samtidigt känns det lite som albumet bara går av bara farten.

Popmuzik Lover Patreon

Jag tyckte förstasingeln What about us är en av årets bättre låtar om jag ska vara ärlig. Men P!nk har en bra vana att vara väldigt ojämn. Eller hon håller sig kvalitétsmässigt ganska högt. Hennes producenter har polerat upp materialet så bra de kunnat. Men många av albumspåren har en tendens att bli lite… eh… meh. Framförallt är Beautiful trama oproportionerligt framtungt. Det går ut starkt och tappar snart höjd och sjunker sakta sakta rakt igenom albumet. Lite som att de tänkte att folk ändå inte orkar lyssna igenom ett helt album, så lägg all krut i början så hinner folk tröttna innan de mindre hitiga låtarna kommer.

P!nk
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
6 / 10

Framtung kvalité när P!nk nu släpper sitt sjunde album som tyvärr inte räcker hela vägen för att hållas upp lika starkt ända in i mål.

  • User Ratings (0 Votes) 0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011