Då är det dags för ännu en medlem från One Direction att släppa ett soloalbum. Denna gång är det Niall Horan som visar upp sina musikaliska skills på albumet Flicker. Just skills har killen helt klart. Det var ju Niall som alltid spelade på akustisk gitarr under One Directions konserter och var den där softa killen som man bara ville spendera en mysig kväll tillsammans med kring en lägereld där han sjöng irländska folkvisor medan vi andra grillade marshmallows.
Flicker är väl något som skulle kunna beskrivas som just ett mysigt album. Det är singer-songwriter pop som polerats upp av bland annat Greg Kurstin för radiostationerna i första hand och andas egentligen varesig äkthet eller något nyskapande.

Jag tror ju personligen att Niall kommer hitta sin plats i studion, där han skriver poplåtar till andra artister och producerar hits åt morgondagens stjärnor. Som stjärna på egen hand är han tyvärr alldeles för alldaglig och blek för att verkligen lyfta sig över sina forna bandkollegor.

Niall Horan
@Facebook

4 / 10

Mysigt och välpolerat men ganska färglöst och intetsägande med One Directions irländske avdelning.

  • User Ratings (0 Votes) 0

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend