NEIMY – Deserve better

NEIMY är ett nytt namn på våra stremingställen. Egentligen heter hon Ellen Falkås och har i första hand jobbat som låtskrivare åt andra artister. Både svenska och internationella. Så hon har en viss fingertoppskänsla att göra riktigt bra poplåtar kan man säga.

Den kunskapen låter hon skina när hon nu släppt debutsingeln Deserve better. En varm elektronisk poplåt med en slagkraftig text. Låten handlar om att aldrig ta någon skit i ett förhållande, utan förstå att det är dags att gå vidare då man förtjänar bättre.
Men varesig du är fångad i ett dåligt förhållande eller lycklig som singel eller tillsammans med någon, så kommer Deserve better fortfarande vara en riktigt bra poplåt.

NEIMY
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend