Idag är det dags för Molly Sandén att följa upp singeln Rygg mot rygg från i somras. Det är likt hennes pojkvän Danny Saucedo en ny väg för sångerskan som numera sjunger på svenska.
Resultatet denna gång är en snygg och vacker R&B-mid-tempoballad som skrivits tillsammans med John Alexis som även varit med och producerat låten.
Under 2018 får vi ett helt nytt album med sångerskan där hon bland annat öven jobbat med Kretsen, Jonas Quant, Smith & Thell, Ji Nilsson och Leslie Tay. Med andra ord skvallrar namnen om att det kan bli ett riktigt bra och starkt album.

Molly Sandén
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend