Premiär i Being Blogged NY
Idag har vi gått från sommar- till vintertid. Då passar det ju extra bra att country-popbandet Miss Winter välkomnar “sin årstid” med att släppa nya singeln Give it all. En medryckande och härlig låt som både kommer få dig på toppen-humör och skapa ett leende på läpparna. Singeln är skriven av bandet tillsammans med Johan Elander som även producerat låten.
Till det har de även släppt en video av Judith Film där vi får följa med kvinnorna på en härlig cykeltur.
Videon har premiär här i bloggen idag så spänn fast smatterbandet och häng med på en åktur.

Miss Winter
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend