För oss flesta är väl sommaren tecken på en ny tid. En skönare tid. När vintern är över och det luktar grönt gräs, vi får värme och här i Göteborg kan man känna doften av hav. De är tiden då man blir förälskad, kan grilla i en park eller bara hångla på bänk under ett träd. Mys i kubik.
Även Maja Francis verkar uppskatta den ljusa men korta säsongen på året när hon nu släppt singeln Saved by the Summer. En låt som håller värmen och sommaren vid liv en liten stund till och som kan vara en hjälpande hans när kylan säker sig över staden.

Maja Francis
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend