Norrmännen fortsätter att ta över vår pop-gen för varje singel som släpps från det landet känns det som.
Här får du ett nytt musiktips med den norska artisten Liv Austen som har den goda smaken att göra country-doftande pop. Jupp, inte den helt självklara kombinationen från Norge som ena stunden levererar creddig electro och toppliste-säker pop nästa. Men saken är den att Liv kombinerar snyggt catchig nordisk popmelodi med en hint av amerikansk countrypop.
Killen bakom tangentbordet här i Göteborg är i alla fall omåttligt förtjust i detta.

Liv Austen
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend