Jo men det var ganska länge sedan vi hade härlig amerikansk countrypop här i bloggen. Det ska jag råda bot på här och nu. För här kan du lyssna på nya singeln Stupid med Nashville-baserade musikern Levi Hummon.
Killen började faktiskt som målare och studerade kost på college innan han gick över till den mer amerikanska musikstilen. Så nu är han den där jeansprydde boy next door-killen som sjunger om att göra dumma saker med en.
Ska jag vara riktigt ärlig så är det nog inte många som skulle ha något emot det…
I alla fall. Levi släppte en EP i fjol och i år har han tidigare släppt singeln Don’t waste the nigh. Men här och nu lyssnar vi på Stupid.

Levi Hummon
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend