Kygo ligger inte på latsidan. Efter sin EP Stargazing som släpptes för inte så länge sedan, är det nu dags för den norske producenten att släppa nya singeln Kids in love. Låten är även titelspåret på kommande albumet som släpps den 3:e November.
Låten framförs av The Night Game tillsammans med vår egna Maja Francis, och låten är skriven tillsammans med ingen mindre än Miss Li.
Måste ju erkänna att jag gillar den poppiga EDM-Kygo så mycket mer än tropical house-versionen av samma artist. Så detta var en bra början på kommande albumet. Just det. Från och med den 27:e Oktober kommer han släppa en låt om dagen fram till den 3:e November, så vi tillsammans kan bygga ihop hans album i våra spellistor.

Kygo
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend