Premiär i Being Blogged NY
Idag är det premiär här hos Popmuzik för videon till låten Tårarna med Göteborgsbandet Kapten Hurricane.
Låten är tagen från deras album Ibland så dör en liten bit av hjärtat ditt som släpps den 25:e Oktober.

Kapten Hurricane föddes på Kellys på Andra Långgatan här i Göteborg 2006. Drömmen då var rock’n’roll och att byta bort det ganska sunkiga ölhaket mot replokalen. Tiden går och nu är bandet kanske mer Svensson är rock och den nya singeln med sitt sköna 80-tals skimmer skulle lätt kunna vara ett mer nostalgiskt inslag i Melodifestivalen.

Tårarna handlar om att det oftast ordnar sig. En hälsning till oss själva där vi satt på Kellys med ölen i ena handen och existentiella problem i den andra. Den är inspelad av en pianostämmare i en lada i Grästorp.
Det kanske inte blev några rockstjärnor av oss men vi har stabil inkomst. Alltid något.”

Kapten Hurricane
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend