Ibland behövs det inte mer en ett piano och en trummaskin för att skapa musikalisk magi. Singeln Spacemen är debuten med den Sydafrikanske artisten Francois Klark som numera lever sina dagar i Toronto, Kanada. Enkelt och snyggt. Sparsmakat men ändå med substans. I pressmeddelandet beskrevs låten som en mix mellan Coldplay och John Legend. Ingen dum liknelse faktiskt. Själv tyckte jag detta var väldigt behagligt och väl värt att lyssna på.

Francois berättar:

“Some people believe that there is only one perfect person for you. Others believe that a person could fall in love with anyone and then that person becomes the perfect person for you. I find this idea very intriguing. So, like I do with most things that are on my mind, I took this idea to the piano and started developing a narrative around it.
In a sense Spaceman became a metaphor for my journey as I search for, and discover my muse – music. Because of music I had the opportunity to journey all over the world.”

Under nästa år släpper Klark sitt debutalbum. Gillar du detta ska du hålla utkik efter det med andra ord.

Francois Klark
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend