Efter åtta år är alltså Karin Dreijers musikprojekt Fever Ray tillbaka. Passande då hon och brorsan för inte så länge sedan på riktigt tagit död på The Knife.
Om ärligheten ska fram – och det ska den ju alltid (hashtag: tellthetruth) – så var jag väl inget superfan av Fever Ray när det begav sig sist gång. Lite för skumt och arty för mig.
Med det sagt så kan jag inte låta bli att tycka To the moon and back är lekfullt underhållande och faktiskt ganska bra. Videon – som är regisserad av Martin Falck – är helt sjukt skruvad och läcker, där Karin är någon form av Frankensteins monster.

Fever Ray
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend