I would tell you that I love you but I’d rather be dead.
Ibland är låttexter så lysande att de får en att bara älska en låt. Så var det i alla fall med låten Rather be dead med den Los Angeles-baserade sångerskan Evalyn. Låten är tagen från sångerskans kommande EP Sandcastle som släpps lite senare på vägen här. EP:n består av en samling låtar som skrevs vid kring tiden av valet i USA och tar upp hennes åsikter om just politik och personliga förhållanden. Alltid intressant med unga begåvade folk som tycker till om det politiska klimatet. Medan vi väntar på mer kan du här lyssna på Rather be dead.

DOLBY ATMOS

Evalyn
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011