Ella Blixt – Winners (feat. JRSS)

Winners är debutsingeln med Ella Blixt från Stockholm. Eller debutsingel. Jo, det är debutsingeln som enbart Ella Blixt. Men Ella har tidigare varit med i band som It’s A Muscial, Bobby & Blumm och Radula, samt att hon kört solo som Bobby Baby. Men nu är hon kort och gott Ella Blixt för oss alla.
För saken är den att under alla år har Ella samlat på sig massa egna låtar. Låtar som inte hittat sin plats än i en grupp eller duo. Men nu är tanken att vi ska få höra en del av dem.

Första låten ut är alltså Winners. En drömliknande poplåt med härliga Vangelis-synhar, som skapar en nostalgiskt 80-tals skimmer över låten. Singeln framförs tillsammans med Johan Sigerud (JRSS). Så följ med Ella in i de rosa molnen med hennes första singel som sig själv.

Ella Blixt
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend