Dehiro – Machine (feat. Clarence Coffee Jr.)

Nu vänder vi blicken mot Danmark. Landet som är känd för sina wienerbröd med chokelääääde och röda korvar.
I landet finns en herre som heter David Mørup och som släpper musik under namnet Dehiro. Efter att ha producerat en hel del andra artister under de senaste 10 åren beslutade han för att satsa mer på sig själv och grundade då Dehiro. Nu fick han helt plötsligt göra precis det han själv ville och det han ville göra vad medryckande elektronisk pop med en 80-tals känsla. Debutsingeln Machine är skriven tillsammans med britten James Newman och amerikanen Clarence Coffee Jr. som även är killen bakom mikrofonen.

Machine is about the disconnection of real and natural human interaction. I believe today we’ve become so robotic in the way we express our love towards each other. This is a song that acknowledges the intimacy the human spirit craves for another. We all just want to feel something real.”

Dehiro
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend