Collin HP Henry – Small town values

Då jag själv kommer från en liten ort är det alltid intressant hur andra ser på livet i en småstad. Det verkar vara en känsla som är samma över hela världen. -Att man kanske inte passar in i det lilla samhället där ingen händer och väljer att flytta till något större.

Här berättar den 19-årige brittiska sångaren Collin HP Henry sin historia. När han i somras lämnade den lilla kuststaden Ramsgate, för att flytta till London. Målet för Collin är att bli en etablerad musiker och det känns som han har alla de rätta förutsättningarna skulle jag säga. Vi kan ju hjälpa unge herr Henry igenom att lyssna på den fina singer-songwriter låten Small town values.

Collin HP Henry
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend