Chinook – Bones

Den 19-årige sångerskan Chinook från Norge är tillbaka med singeln Bones. Låten följer upp singeln Your eyes som släpptes i Maj i år. Sedan fick sångerskan en enorm succé med debuten Dancing in flames som släpptes förra året.
Den nya singeln är inspelad tillsammans med den brittiska dun The Nexus och Anu Pillai. Här bjuds vi på lekfull och skönt medryckande känsla med en artist som har alla förutsättningar att bli vår nya favorit från Norge. Chinook kan med lätthet ställa sig tillsammans med Astrid S och Dagny som ytterligare ett starkt namn från vårt grannland.

Bones is about finding yourself again when you’re lost, and about expressing your emotions in actions. I love the organic and simple sound of the song,it’s a perfect expression of my personality and my vocal style. I feel so honoured to have worked with The Nexus and Anu Pillai.”

Chinook
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend