Band of Gold – I wanna dance with you again

För mig så kändes detta väldigt mycket ABBA. Ja, jag vet. Det är stora ord att säga om något i och med att ABBA är en av världens bästa händelser inom musikhistorien. Men det är något med produktionen här som fick denna duo från Oslo att ge den känslan. Vemodet. Körsången. Den starka melodin. Syntharna och trummorna. Ja, det är som de lyssnat igenom alla ABBA-album och bestämt sig för att göra just en ABBA-låt.
Jag klagar inte. Jag älskade detta.

Vilka är då Band of Gold? Personerna bakom namnet är Nina Mortvedt och Nikolai Hængsle. De släppte bland annat sitt självbetitlade debutalbum 2015. Även det känns väldigt mycket ABBA om man tittar på omslaget. De ska följa upp debuten med albumet Where’s the Magic, från vilken I wanna dance with you again är tagen. För mig var det i alla fall en stark början på en ny vänskap. Lyssna och njut.

Band of Gold
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend