Akleja – Lost (Lyric Video)

Akleja är en grupp från Göteborg som består av Fredrik Hansen på sång och gitarr, Fredrik Celén på bas, Jesper Miller på trummor samt Johan Thorssell på klaviatur och synt. Kvartetten debuterar nu med singeln Lost. En suggestiv och mörk poplåt med episk känsla till de stora urbana beatsen. Det är liksom både pampigt och filmiskt. Så är du som mig och går igång på den typen av låtar, som kanske inte är givna för topplistan men som känns som ett soundtrack till en mörk framtidsfilm. Ja då är det här du ska lyssna.

Akleja
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend