Whales & This Lake – Alphagirls & Alphaboys ☿

Än en gång vänder vi våra blickar mot Norge, landet med lusekoftor, olja och Kvikk lunsj.
De har även en trio någonstans i Oslo som heter Whales & This Lake och idag släppte de albumet Send a Man Down. Albumet fick fem av sex stjärnor i norska upplagan av tidningen Gaffa. De kan vara partiska och vilja stötta musik från sitt eget land lite extra mycket, men vad jag hört av låtarna så är det ett bra album. Indie-elektro med både melodier och arrangemang som känns catchiga.
Låten som jag fick presenterad för mig heter Alphagirls & Alphaboys ☿ (jupp, ska vara en sådan djävulshona vid namnet lärde jag mig). Skulle kunna vara en låt från ett tidigt album med MGMT eller varför inte ett nyare med Broken Bells.
Jag gillar den i alla fall och gör du det med kan du lyssna på resten av albumet här nedan.

Whales & This Lake
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend