Von Grey – Hearse

Om man tittar snabbt på bilden här ovan skulle man kunna tro att The Corrs är tilllbaka. Men istället för att härstamma från Irland är det nu Atlanta i USA som är skådeplatsen. Likheterna är kanske inte så långt ifrån varandra ändå. Trion (och syskonen) Von Grey är även de lite etno och folkmusikaktiga då de använder vackra stråkar i musiken. Musiken i sig är dock lite mer elektronisk, vilket alltid är en fördel. The Corrs kändes kanske lite mer urbana i sin framtoning dock, medan Von Grey är the real thing. De sitter ju som älvor i ett vattenbryn och bara väntar på att en vilsen vandrare ska komma, ditlockad av deras vackra stämmor.
I alla fall.
Nya singeln med de tre jäntorna heter Hearse. Här får vi en stark popmelodi och lysande refräng. Hade låten varit med i Melodifestivalen hade jag gett den alla mina hjärtröster. Alla fem i ett svep.

Von Grey
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend