Rika – No need (Video)

Är det några som kan popmusik så är det britterna. De har det i modersmjölken och hela kulturen i Storbritannien är delvis byggd på deras lysande popartister. Jag kan tänka mig att den nu 17-åriga Rika fick mycket mjölk som liten. För när hon nu debuterar med singeln No need är det som hon inte gjort annat än just lysande poplåtar hela livet. Ögonblicklig och catchig utav bara helvete. Att sedan spela in en Britney-esque video på en skola är ju det lika briljant som själva låten.
Så på med cheerleader-kjolen och höj volymen för nu blir det succé.

Rika
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend