En av de mest eftersökta artisterna i bloggen under året är faktiskt Rhys. Inte så konstigt kanske. Jag var en av de första att intervjua sångerskan när hon släppte singeln Swallow your pride i slutet av 2016. -Klappar mig själv på axeln och viskar “bra jobbat Johan”.
När hon sedan släppte Last dance i Februari var succén ett faktum. Alla verkligen älskade den svensk/amerikanska sångerskan. Bra gjort alla.

Nu är hon tillbaka med singel nummer tre: Too good to be true. En låt som är skriven tillsammans med Jörgen Elofsson och även producerad av samma man tillsammans med Ugly Babies. Vi kan anta att även denna gång kommer Rhys skapa trafik till bloggen och streams på Spotify. Det är lätt att det blir så när det rytmen är rätt och energin lagom uppskruvad som på just Too good to be true.

Rhys
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend