Orchestral Manoeuvres in the Dark – The Punishment of Luxury

Orchestral Manoeuvres in the Dark har verkligen hittat tillbaka till sina synthrötter sedan de re-bootade sig själva i mitten av 00-talet. Främst albumet History of Modern från 2010 var en skön retrofläkt och ett underbart återseende av gruppen för undertecknad. De lyckades sedan behålla mycket av känslan på uppföljande English Electric som släpptes 2013.

Nu är det 2017 och de är tillbaka med albumet The Punishment of Luxury. Även en gång följer de mycket av stilen från de två tidigare albumen, men denna gång kanske det är lite mer experimentellt på sina ställen. Det har väl sina för och nackdelar i och för sig. Gruppen glimmar till med bland annat titelspåret och One more time. Men däremellan är det en hel del mellanlåtar som mest känns som transportsträckor denna gång. Det är ett album som ändå är ganska trevligt att lyssna på, men jag hade hoppats på att topparna var högre och dalarna lite färre.

Orchestral Manoeuvres in the Dark
@Facebook

4 / 10

Lite för få tydliga toppar och allt för många dalar när Orchestral Manoeuvres in the Dark är tillbaka med nya albumet The Punishment of Luxury.

  • User Ratings (0 Votes) 0

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend