Jag kan tänka mig att det är extra kul för de som pratar engelska när de kommer till IKEA. Där kan de köpa en pryl som heter Fartig. Superkul om man är britt tillexempel. Ord kan ju betyda så olika saker på olika språk.
Nialls efternamn är som sagt irländskt och med det har det varesig något med en möbel man kan sitta på eller något man kan sätta på. Det är helt enkelt en helt annan typ av Horan. En som sjunger vemodiga poplåtar med folk-känsla och låtarna, liksom Niall själv, är väldigt anonyma.
Niall är egentligen den talangfulle killen i bandet One Direction. Han som gärna gick omkring med en akustisk gitarr på spelningarna och sjöng vackert i stämmor tillsammans med de andra pojkarna i bandet.
Nu har han snickrat ihop en solokarriär och är den andra av killarna att inte släppa musiken via Sony Music, utan istället vänt sig till Capitol Records tillsammans med hunken Liam Payne. Vars efternamn också kan få en annan betydelse om man bara uttalar det lite snabbare på engelska.

Svensk Pop Apple Music

På killens tredje singel Too much to ask, jobbar han med Greg Kurstin och låten är enligt Niall själv ”hans favorit på albumet” som heter Flicker och släpps den 20:e Oktober. Niall skulle gärna se att singeln blir etta på singellistan efter första veckan nu, men säger att han kan känna sig okej med en andra eller tredjeplats också.

Niall Horan
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011