Lieza – Eyeliner

Visst är det skönt med en bra debutsingel från en artist du inte visste fanns för några minuter sedan. Lieza är en av de där människorna som valde att sitta på sin kammare och skriva för sig själv, ovetande om hur bra hon faktiskt var. Tillsammans med en tysk vid namn Femke – vars namn faktiskt känns väldigt tyskt skulle jag säga. Jag tror det sista e:et är tyst när det uttalas. Så mer Femk än Femk-e, men jag kan ha fel.
I alla fall. Som två partners inom musik började de göra just musik. Fyra låtar allt som allt, som släpps under nästa år (om inte Nordkorea sprängt oss till småbitar innan förstås. I det fallet kan det bli lite försenat).
Första smakprovet heter Eyeliner och känns som en filmisk poplåt med snygg R&B-doftande produktion och härliga rymdljud. Det är liksom episkt och hitigt på samma gång.
Jag gillar i alla fall.

Lieza
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend