Janice – Black lies

Med funkig produktion signerad HYENA – som gör mer eller mindre allt bra som släpps dessa tider. Alltså Andreas Söderlund, som är HYENAs riktiga namn, är så sjukt begåvad att man nästan blir avundsjuk. Själv kan jag knappt knyta skorna på ett vettigt sätt utan att de går upp efter några meter. Men Andreas slänger ihop hitsingel efter hitsingel. Orättvis kanske, men så är livet.

Det är i alla fall Janice som är tillbaka med singeln Black lies, som då just HYENA kryddat med funkiga trumpeter och svängig melodi som sedan fått hjälp av Saint att sätta den sista touchen på låten. Om man sedan hör vad Janice har att säga om låten så är den kanske inte så jävla munter. Men kan du inte göra enkla vita lögner, så blir det istället tunga och svarta.

“Black Lies handlar om de absolut mörkaste sidorna inom en. Vi snackar alltså inte vita lögner, utan svarta. Jag är otroligt stolt över att presentera Saint som blessar låten med sin magi!”

Janice
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend