Fifth Harmony – Fifth Harmony

Amerikanska X Factor-gruppen Fifth Harmony är tillbaka med deras tredje album på lika många år. Som vanligt när det kommer till produkter från Simon Cowells musikimperium har de ett helt arsenal med producenter och låtskrivare i bagaget, däribland Skrillex och Dreamlab och The Stereotypes. Det är ju imponerande och allt det där. Men att så många överbetalade människor har så vansinnigt svårt att göra vettiga melodier är för mig en gåta.
(Albumet) Fifth Harmony känns väldigt amerikanskt R&B-fokuserat, vilket i sig inte betyder att det behöver vara dåligt. Men detta blir – med några få undantag – väldigt slätstruket. Ändå konstigt, då förra albumet 7/27 var klart mycket roligare än detta. Men visst, det hade ju också 20 producenter. Svårt att hitta någon som kan göra något vettigt om man bara har tillgång till 10…

Fifth Harmony
@Instagram

4 / 10

Ganska slätstruket amerikanifierad R&B-pop för den som inte riktigt kräver mer än ett välproducerat beat och tycker att det blir för jobbigt om en melodi sticker ut för mycket.

  • User Ratings (0 Votes) 0

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend