Elektrisk Gønner – Money

Lite bakgrund.
Elektrisk Gønner är namnet på fransmannen Benjamin Løzninger och hans musikprojekt. Allt började 2010 när han började jobba med en dansk sångerska som heter . De gjorde ett album i hop innan sångerskan slog igenom stort och blev hus-sångerska för Major Lazer.
Elektrisk Gønner fick helt enkelt hitta en ny röst och det gjorde han med Skyler Cocco från Brooklyn denna gång. Singeln heter Money och bjuder på elektrofierad pop med skön retrokänsla och härliga 8-bitarsljud. Som ett flipperspel fast i högtalarna hemma.
Underbart!

Elektrisk Gønner
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend