Nu är det dags för Darin att följa upp Ja må du leva från i våras. Det gör han med de två låtarna Alla ögon på mig och Tvillingen. Två låtar som denna gång helt utgår från Darin själv.
Alla ögon på mig är skriven av sångaren tillsammans med Ollie Olson och David Lindgren Zacharias och är en avskalad och vacker ballad där Darin får visa upp sin bräckliga röst. Låten handlar om när Darin som 17-åring slog igenom i Idol och gick från ingen till storstjärna med allt vad det innebär av framgång och baksidan av den.

Alla ögon på mig är den mest personliga texten jag någonsin skrivit. Den handlar om mitt liv och artisteri sen jag slog igenom och hur jag ur mitt perspektiv kan uppleva min vardag ibland.”

Den andra låten är mer upptempo och berättar om sidor Darin har som kanske inte alla känner igen. Att han i rätt sällskap vågar släppa loss, vara spontan och göra galna sakler.

“Jag tror att alla människor har olika grader av den egenskapen och har möjligheten att ändra på sig, hur man beter sig och vad man tycker om. Det är något som är typiskt mitt stjärntecken; tvillingen.”

Darin
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend