Billy Cullum – Hands are gonna fall

Senast jag skrev om Billy Cullum var med singeln Lost in you. Nu har den brittiska sångaren och dansaren släppt tre singlar till varav den ena denna vecka. Den senaste heter Hands are gonna fall och är en mysig poplåt. Lite sådär mys vid lägerelden mysig. Det är mysigt.
Billy själv berättar så här mysigt om låten:

“The moment you first touch that person you’ve been longing to for ages. That first skin on skin contact creates this magnetic electricity. Its about that chemistry and sexual tension that’s been brewing for days, maybe weeks and it all gets charged into that first touch of the hand.”

Billy Cullum
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend