The xx under Way Out West 2017

Detta är tredje gången jag ser The xx. Jag har fortfarande samma problem med bandet. De är förbannat tråkiga live. Även om de denna gång har ett bra album i bagaget med I See You så blir det fortfarande ganska ointressanta. Det gungar sakta men säkert framåt och är väl i sig lite småmysigt så, men det lyfter aldrig. I alla fall inte för mig. Resten av Way Out West-publiken och The xx verkar ha en speciell kärleksrelation till varandra. Det är i och för sig fint. Själv hade jag hoppats att gruppen med det nya albumet skulle lyfta en smula även för mig, men tyvärr. Inte ens en stor fägstark pride-flagga får mig att tända till. The xx är fortfarande ett säkert sömnpiller för min del, och just ikväll känner jag mig ensam i att tycka så.About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend