Premiär: Levvyn – Mistake


Premiär i Being Blogged NY
Jonathan Garcia går under artistnamnet Levvyn när han nu släpper debutsingeln Mistake här idag.
Låten växte fram en sommar då livet kändes tufft, artisten befann sig vid ett vägskäl då han nått sin ”rock bottom” och precis där ställde han sig en fråga – svaret blev denna singel. En catchig poplåt som bygger på akustisk gitarr och ett skönt beat som producerats av Swinskog som Levvyn träffade på Dreamhill Music Academy.
Du hör resultatet här för första gången:


Levvyn
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend