Det är så befriande med artister som bara släpper loss på scenen. Som liksom är i deras egna värld men ändå är fullt närvarande.
Perfume Genius är precis en sådan artist. Det är vackert introvert och samtidigt outrovert med en stor portion campness. Jag kan inte bli annat än hänförd av Mike Hadreas när han låter oss koma in i sin värld för en stund. Visst, det är inte lättillgängligt eller publikfriande. Men det är intressant. När Perfume Genius dansar någon form av Twin Peaks-liknande dans på scenen vill man bara vara med där uppe och dansa tillsammans. Twin Peaks förresten. Ja det är lite som ett avsnitt av kultserien. Fascinerande och sjukt bra. Men ändå lite konstigt och udda. Själv tror jag att Mike vill ha det precis så.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend