Oskar Linnros under Way Out West 2017

Om Daniel Adams-Ray fick lov att köra ett set på Way Out West är det väl inte mer än rätt att även Oskar Linnros ska få göra det. Så efter att varit tyst sedan 2013 släppte han singeln Sitter på en dröm tillsammans med just Snook-kollegan Adams-Ray i fjol och följde upp med EP:n Väntar i våras.
Om några veckor kommer uppföljaren i form av EP:n Väntar på en. Innan det bjuder Oskar oss på låtar från hans tre album och senaste EP:n för oss som samlats i regnet under lördagens Way Out West. Tillsammans med en bejublad Seinabo Sey framför han Psalm för skolgårdar och i mellansnacket berättar han om hur rädd han är. För allt från rasister i riksdagen till att hans far blir gammal. Lite som livet i allmänhet skulle man kunna säga. Men när Oskar säger det ligger det på något sätt mer tyngd bakom orden.About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend