Molly Sandén är tillbaka, både med en ny låt och med att sjunga på Svenska. Förutom kampanjlåten Jag hatar hat, så var det 2009 vi hörde Molly sjunga på svenska med albumet Samma himmel. Men nu är det mer R&B-poppigt än schlager-glättigt.

Rygg mot rygg berättar om en ung kvinnas hjärtesorg när den perfekta fasad hon byggt upp börjat krackelera, om sökandet efter en egen identitet, om att ta makten över sitt eget liv och vägra leva i någon annans skugga. Den beskriver känslan av att vara på väg bort utan att orka ta beslutet. När båda vet att det är kört men ingen ännu tagit steget. Om känslor av sorg, oändlig tomhet, vändande och vridande.
Den nya singeln är skriven tillsammans med Victor Thell, Maria Smith och Kevin Högdahl.

Molly Sandén
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend