MØ under Way Out West 2017

måste ändå vara den coolaste artisten från Danmark just nu. Inte bara är hennes musik hyllad av cirka alla. Hon får ju även vara sångerska på bland annat hits med Major Lazer vilket är extra coolt tycker jag.
Idag får hon helt igång publiken i Slottsskogen när hon sjunger igenom sina låtar för oss. Speciellt under Final song som verkligen får parken att koka.
Ska bli spännande att se om hon är med även under Major Lazers spelning senare ikväll. Känns i och för sig ganska troligt även om hon redan här körde Lean on.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend