Major Lazer under Way Out West 2017

För mig var Major Lazer precis den energikick jag behövde efter The xx spelning innan. När Diplo, Jillionaire och Walshy Fire tar över Slottsskogen gör dem det med sjukt mycket energi. Det blir show och beats som får hela planen framför Flamingo-scenen att dansa. Egentligen är det väldigt enkelt. Ett DJ-set med grym musik och en del topplistehits som kryddas med dansare och pyro. Det räcker för att skapa ett enormt party i Slottsskogen som jag aldrig vill ta slut.
Och ja. kom för att framföra Lean on!

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Vad tyckte du?

Send this to a friend